Академия за развитие на личността и талантите е среща на мечтите, обичта, вярата, грижата, амбицията, споделените ценности, науката и практиката.
Създадена с много всеотдайност и широк, пъстър хоризонт, тя е въплъщение на твърдата ни убеденост, че за щастието и силата на личността трябва да се отдели време, да се работи постоянно и задълбочено, да се дава пример.
И ние, възрастните, и децата ни, имаме какво да научим. Във всеки един момент от живота си. Стига да имаме ясно съзнание и отворена душа за това. Дали в група, самостоятелно, със семейството или колегите, заниманията, които ни правят по-весели, по-добри, по-осъзнати, по-смели, са важна част от живота ни. Инвестиция в самите нас и поколенията ни. Дългосрочна и безценна. Споделена и ясна цел, постижима с професионализъм, опит, отдаденост и страст.
Във време, в което притежанията и титлите са в ожесточена конкуренция със съдържанието и ценностите, полагаме основите на една нова философия за развитие на личността. Чрез себепознанието, емоционалната интелигентност, комуникацията и културата, използвайки така вълнуващия инструментариум на изкуствата.
Създадохме детската школа към Академия за развитие на личността и талантите с истински плам за развитието на децата ни . Редом с тази програма, предлагаме и паралелна програма за родителите на нашите възпитаници, които да споделят развитието на децата си и да стъпват в техните обувки.
Идеята да върнем децата към истинското детство, лишено от дигитални устройства, но изпълнено с много смях, игри, забавления, уроци, чист въздух, намира най-ясно изражение в нашите летни лагери.
Семейните ни и корпоративни обучения са отговор на нуждата от отборно развитие на социално- емоционалните умения- както у дома, така и в офиса. На основата на основни сфери на развитие, съобразно изискванията, нуждите и очакванията на клиентите ни, изготвяме специфичен план за всеки от тях. И защото всичко е лично, няма как да пропуснем и индивидуалните програми, съобразени с интересите, емоциите и целите на всеки наш бъдещ партньор.
Изпълнени с нужните енергия, желание, ентусиазъм и професионализъм, ние сме тук, за да Ви мотивираме да надскочите себе си, да се изненадате от възможностите си и…да бъдете щастливи!